Kringloop

Stichting d'n einder

De stichting d’n einder is gestart in 1998, onder de vleugels van de BWI (Brede WelzijnsInstelling), en is in 2002 verder gegaan als zelfstandige stichting. Zij is opgericht voor en door mensen die het prettig vinden elkaar te ontmoeten en iets voor elkaar te betekenen.
Aan de Sluitappel in Sint-Oedenrode heeft stichting d’n einder een pand waarin het een kringloopwinkel, atelier, werkplaatsen en een ontmoetingsruimte heeft gecreëerd. In de kringloop winkel wordt een groot assortiment aan kwaliteitsspullen verkocht, die zonder de inzet van d’n einder een andere bestemming hadden gehad.
Deze spullen kunnen door een ieder worden aangeleverd bij de winkel. Helaas kunnen we niet alle spullen zomaar innemen, op de pagina veel gestelde vragen kunt u vinden wat er niet ingenomen wordt.
Grote goederen kunnen telefonisch (0413-490950) of mondeling (in de winkel)  of via het inname formulier aangemeld worden. De aanmeldingen worden wekelijks verzameld. U wordt, door de vrijwilligers van logistiek, op de eerstvolgende maandagmorgen gebeld. Er wordt dan een afspraak gemaakt, om de goederen die zijn aangemeld te bezichtigen.
Als de goederen door de  betreffende medewerker worden goedgekeurd, wordt afgesproken wanneer de spullen worden opgehaald. Ook kunt u natuurlijk zelf terecht bij inname om uw spullen daar aan te bieden.
Uitganspunt is dat alles wat aan de eerder genoemde kwaliteitscontrole voldoet wordt aangenomen.
Indien een woning snel leeggehaald moet worden (bijv. na overlijden) neem dan direct contact met ons op.
We proberen het dan dezelfde of volgende dag te regelen.