Winkel

Met bijna 800 m2 winkeloppervlakte kunnen wij met recht spreken van een kringloopwarenhuis waar voor iedereen wel wat te koop is. Boeken, cd’s, dvd’s, platen, kleding, speelgoed, huishoudelijke artikelen, babybedjes en boxen, sieraden, schoenen, tassen, meubels zoals kasten, tafels en bankstellen, lampen, huishoudtextiel, elektrische apparaten enz. Het is eigenlijk onmogelijk dat u bij ons niet iets van uw gading kan vinden.

Iedere maand hebben we leuke aanbiedingen met fikse kortingen. Wat er die maand in de aanbieding komt maken we op tijd bekend in de plaatselijke krant en hier op deze website.

Ophalen goederen

  • Wanneer er goederen opgehaald moeten worden, zal een vrijwilliger van logistiek contact met u opnemen over de ophaal datum. Op de afgesproken tijd zal er een chauffeur met bijrijder bij u op de stoep staan.
  • De spullen moeten altijd op de begane grond worden klaargezet, zodat die gemakkelijk door de vrijwilligers in kunnen worden geladen. Dus geen trappen lopen. Kasten en bedden e.d. die uit elkaar gehaald moeten worden, behoren een goede labeling te hebben (eventueel foto’s maken).
  • Bij appartementen met een lift worden de goederen ter plekke opgehaald.
  • We nemen in principe geen witgoed-apparaten, televisies, autostoeltjes, ski’s en toebehoren in. Ook nemen we geen demontabele kasten, donkere meubels, fitnessapparaten, matrassen, computers en kinderwagens in.
  • Naast het ophalen van aangeboden spullen bezorgen onze vrijwilligers ook de door u aangekochte goederen bij u thuis. Binnen Meierijstad is het tarief hiervoor € 15,-; buiten de gemeentegrens is dit € 30,-.

Goederen aanmelden?

Gebruik dan het innameformulier of kom langs in de winkel.