Kopie & Print

Wij verzorgen uw kopieer- en printwerk. Van maandag t/m vrijdag tussen 09.00u en 11.30u zijn wij aanwezig.
U kunt bij ons terecht voor uitnodigingen, flyers en nog veel meer. Kom gerust eens langs, wij laten u graag voorbeelden zien!
In verband met het vastlopen van de printers wordt alleen papier gebruikt uit de voorraad van Kopie & Print zelf. Dus géén meegebracht papier!

Grote orders gaan wij ook niet uit de weg. U bent van harte welkom bij ons om, onder het genot van een bakje koffie,  de mogelijkheden door te spreken. Maak een afspraak, dan hebben we alle tijd voor u.
Als de order te groot is voor ons, kunnen wij voor u bemiddelen bij een extern bedrijf.

Extra mogelijkheden

Flyers en posters

Wij printen graag de flyers voor uw stichting, vereniging, evenementen etc.. Ook voor posters bent u bij ons aan het juiste adres!

Ansichtkaarten

Voor alle gelegenheden hebben we de juiste kaarten. Mist u toch nog iets, geen probleem, wij maken dan graag een ansichtkaart voor u!

Placemats

Al uw drukwerk kunnen wij ook op een placemat zetten.
Kadotip: Geeft een gepersonaliseerde placemat kado voor een kinderverjaardag. Of laat hem/haar gemakkelijk het alfabet leren met onze taal-placemat.

Voor de beste kwaliteit

Voor de beste kwaliteit, is het van grootste belang dat het printwerk uniform wordt aangeleverd. Daarom verzoeken wij u om de opdracht alleen aan te leveren in MS Word en/of PDF file (een PDF file kan door ons niet worden aangepast).  Voor het uitvoeren van opdrachten houden wij een termijn van maximaal 5 werkdagen aan.

N.B. Uitzondering hierop zijn rouwkaarten, deze worden direct gemaakt.

Meer informatie?

neem telefonisch contact op

0413-490951

stuur een email

kopie@deneinder.nl